بارگیری...
کاربرد رایحه سازمانی در رستوران ها

کاربرد رایحه سازمانی در رستوران ها

هنگام ورود به رستوران برداشت اول مشخص می کند، که فرد احساس راحتی دارد یا نه. فرصتی برای بار دوم وجود ندارد! مهم نیست که رستوران شما محیطی ساده و راحت و یا منحصر به فرد است، رایحه ای مناسب و دلپذیر فضای کلی را کامل کرده و حس خوبی به مشتری می بخشد.
نه تنها ورودی رستوران و فضای سرو غذا، بلکه تمام اتاق های موجود در رستوران را می توان با رایحه های تازه و میوه ای خوشبو کرد.
جشن های عروسی را می توان با عطر و بوی عاشقانه رز، رمانتیک کرد. علاوه بر این متناسب با هر مناسبت و جشنی رایحه ای مخصوص را در فضا پخش کرد.
محیط سرویس های بهداشتی نیز در رستوران ها بسیار اهمیت دارد. تمیزی و رایحه خوشایند باید جزء الویت های بالا باشد.
از رایحه قهوه در راهرو ها می توان استفاده کرد، چرا که باعث ترغیب افراد به سفارش قهوه می شود.
با استفاده از خوشبو کننده های اتوماتیک ما همیشه می توانید احساسات افراد را تحت تاثیر قرار دهید.

نظرات کاربران

نظر بدهید